banner359

Eğlence acı bitti

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gece kulübünden çıkan ve ana yoldan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay; Keşan-Malkara Karayolu’nda bulunan Birlik...

22 Şubat 2015 Pazar 10:00
Eğlence acı bitti
Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gece kulübünden çıkan ve ana yoldan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
Olay; Keşan-Malkara Karayolu’nda bulunan Birlik Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Birlik Sanayi Sitesi’nde bulunan bir gece kulübünde eğlendikten sonra çağırdığı taksiye binip evine gitmek isteyen Cüneyt Çakal (36), karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, Mehmet G. (31) yönetimindeki 39 LZ 336 plakalı hafif ticari araç, çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolda yaklaşık 25 metre savrulan Cüneyt Çakal, yol ortasında bulunan su kanalına düştü.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Çakal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

215 PROMİL ALKOLLE MALKARA’DA YAKALANDI
Kazanın meydana gelmesinin ardından olay yerinden kaçan sürücü Mehmet G. ise Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Malkara Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alınan Mehmet G.’de 215 promil alkol çıktığı öğrenildi.
Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından Keşan’a getirilen Mehmet G., ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

KAPORTA USTASIYDI
Kazada hayatını kaybeden Cüneyt Çakal’ın, Edirne’nin Keşan ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi’nde kaporta ustası olarak çalıştığı, evli ve 10 yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenildi.
Çakal’ın olay yerindeki cesedi, olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<