banner359

Ekmekten çıkan jilet kalbine saplandı

Kocaeli’de yediği ekmekteki jiletin yemek borusunu parçalayan adam ağır şekilde yaralandı. 5 gün önce Kocaeli Darıca’daki işyerinin yanındaki fırından ekmek alarak yiyen Osman Sarıbuğa, ekmeğin içinden çıkan jileti yutunca hastanelik...

13 Mart 2015 Cuma 16:32
Ekmekten çıkan jilet kalbine saplandı
Kocaeli’de yediği ekmekteki jiletin yemek borusunu parçalayan adam ağır şekilde yaralandı.
5 gün önce Kocaeli Darıca’daki işyerinin yanındaki fırından ekmek alarak yiyen Osman Sarıbuğa, ekmeğin içinden çıkan jileti yutunca hastanelik olmuştu. Fark etmeden yuttuğu jiletin yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanması üzerine ağır yaralanan Sarıbuğa’nın tedavisine Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediliyor. Yoğun bakımda tedavisi süren Osman Sarıbuğa’nın yakınları ise hastane koridorlarında bekleyişe devam ediyor.
Osman Sarıbuğa’nın amcasının oğlu Caner Sarıbuğa, kuzeninin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve tedavinin devam ettiğini belirtti. Yaralının öksüremediğini ve kusamadığını ifade eden, Caner Sarıbuğa, bu işlemlerin doktorlar tarafından yapıldığını söyledi. Sarıbuğa, Osman Sarıbuğa’nın iyileşmesi için dua ettiklerini ve hastanede iyileşinceye kadar bekleyeceklerini belirtti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<