Emekli Polis Dehşet Saçtı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde emekli polis, tartıştığı ve kendisini darp ettiği öne sürülen kahvehane işletmecisini pompalı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Alınan bilgiye göre olay, Boztepe Caddesi’nde meydana geldi. Bir gün önce tartıştığı...

27 Ekim 2014 Pazartesi 10:34
Emekli Polis Dehşet Saçtı
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde emekli polis, tartıştığı ve kendisini darp ettiği öne sürülen kahvehane işletmecisini pompalı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
Alınan bilgiye göre olay, Boztepe Caddesi’nde meydana geldi. Bir gün önce tartıştığı Vural Tursun (47) tarafından darp edilen ve kumar borcu olduğu iddia edilen emekli polis R.T. (48) elinde pompalı av tüfeğiyle kahvehaneye geldi. Elindeki pompalı tüfekle Tursun’a 4 el ateş eden R.T. olay yerinden kaçarken, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılan Vural Tursun, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, cinayet zanlısı R.T.’yi yakalamak için harekete geçti. Bu arada emniyet güçleri, olayın daha da büyümemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<