banner359

Emniyet Müdürü Yıldız’dan habersiz denetim

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şehir giriş ve çıkışları ile diğer arama ve çevirme noktalarını denetledi.Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün suçu oluşmadan önlemek için yaptığı denetimler sürüyor. Şehrin giriş ve çıkışlarıyla...

18 Ekim 2016 Salı 13:00
Emniyet Müdürü Yıldız’dan habersiz denetim
Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şehir giriş ve çıkışları ile diğer arama ve çevirme noktalarını denetledi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün suçu oluşmadan önlemek için yaptığı denetimler sürüyor. Şehrin giriş ve çıkışlarıyla il merkezindeki arama noktalarında 24 saat uygulama yapılıyor. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sabah saatlerinde şehir girişinde bulunan arama noktaları ile Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde oluşturulan güvenlik noktalarını denetledi. Alınan tedbirleri yerinde gören Emniyet Müdürü Yıldız, arama noktalarında durdurulan otobüslerdeki yolcularla sohbet etti. Terminalde peronlardaki güvenliği sağlamak için kurulan x-ray cihazlarını da gezen Yıldız, buradaki dedektörleri de inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<