banner359

Emniyetten 33 Bin Öğrenciye Doğru Arkadaş Seçimi Uyarısı

Bursa Emniyet Müdürlüğü ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonu ile Bursa’da bulunan ilköğretim okulları ve liselerde eğitim gören öğrencilere doğru arkadaş seçimi konusunda eğitim verildi.Bursa Emniyet Müdürlüğü...

26 Ekim 2015 Pazartesi 13:48
Emniyetten 33 Bin Öğrenciye Doğru Arkadaş Seçimi Uyarısı
Bursa Emniyet Müdürlüğü ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonu ile Bursa’da bulunan ilköğretim okulları ve liselerde eğitim gören öğrencilere doğru arkadaş seçimi konusunda eğitim verildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaklaşık 33 bin ilköğretim ve lise öğrencisine suç ve suç oluşumlarından etkilenmeden eğitim hayatlarına devam etmeleri amaçlanan eğitim verildi. Tespiti yapılan okullarda öğrencilere konferans ortamında; 155 Polis imdat, Toplum Destekli Polislik, güvenli internet kullanımı, doğru arkadaş seçimi ve güvenli yaşam ilkeleri konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme yapıldı. 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlangıcından itibaren toplam 125 okulda yapılan 262 konferansla 32 bin 832 öğrenciye ulaşıldı. Eğitim-Öğretim dönemi süresince proje çerçevesinde konferanslara devam edileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<