banner359

Emniyetten kaçak telefon operasyonu!

Sakarya’da iki farklı işyerine yapılan operasyonlarda 451 adet kayıt dışı cep telefonu ele geçirildi. Edinilin bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Vergi...

02 Nisan 2015 Perşembe 18:29
Emniyetten kaçak telefon operasyonu!
Sakarya’da iki farklı işyerine yapılan operasyonlarda 451 adet kayıt dışı cep telefonu ele geçirildi.
Edinilin bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Vergi Dairesi personelince yapılan ortak çalışmalarda C.G. (28) isimli şahsa ait Çaykışla Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinden değişik markalarda, 420 adet kayıt dışı cep telefonu O.M.C. (35) isimli şahsa ait Çukurahmediye Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinden 31 adet kayıt dışı cep telefonu olmak üzere toplam 451 adet kayıt dışı cep telefonu ele geçirildi. Her iki şahsa 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılarak, adli makamlara sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<