banner359

Emniyetten Pankart Baskını

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonla, bir binaya asılan Abdullah Öcalan ve YPG mensuplarının fotoğraflarının yer aldığı afişleri topladı.Edinilen bilgiye göre, Kobani’ye destek için Bulvar Caddesi üzerinde...

01 Kasım 2014 Cumartesi 20:38
Emniyetten Pankart Baskını
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenlediği operasyonla, bir binaya asılan Abdullah Öcalan ve YPG mensuplarının fotoğraflarının yer aldığı afişleri topladı.
Edinilen bilgiye göre, Kobani’ye destek için Bulvar Caddesi üzerinde Abdullah Öcalan ile IŞİD ile giriştikleri çatışmada ölen Hakkari’li YPG mensuplarının fotoğraflarının asıldığı 6 katlı bir binaya operasyon düzenledi. Balkonlardaki pankartları toplayan polis bina sahibi olduğu belirtilen bir kişiyi ise ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<