banner359

Eski Vali Harput ile hakim ve savcılar Ankara’da yargılanacak

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcılar Ankara’da yargılanacak.Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan edinilen bilgiye göre,...

03 Ocak 2017 Salı 11:11
Eski Vali Harput ile hakim ve savcılar Ankara’da yargılanacak

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcılar Ankara’da yargılanacak.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcılar Ankara’da yargılanacak. Harput’un İçişleri Bakanlığına, hakim ile savcıların Hakim ve Savcılar Yüksek Kurula (HSYK) bağlı oldukları için soruşturmaları Bursa’da tamamlandıktan sonra Ankara’ya gönderilecek. Harput, hakim ve savcılar daha sonra Ankara’da hakim karşısına çıkacak.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Harput, 28 Temmuz Perşembe günü gözaltına alınmış ve ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<