Evlada Son Sarılış

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, karşıdan karşıya geçmek isterken aracın çarptığı kadının ardından küçük kızı da hayatını kaybetti. Geçen perşembe akşamı Bostancı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 10 YP 265 plakalı araç,...

27 Ekim 2014 Pazartesi 11:50
Evlada Son Sarılış
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, karşıdan karşıya geçmek isterken aracın çarptığı kadının ardından küçük kızı da hayatını kaybetti.
Geçen perşembe akşamı Bostancı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 10 YP 265 plakalı araç, Adramis Otel mevkiinde karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve kızına çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan anne Ayşe Çırak (32) kaldırıldığı hastanede ölürken, 4 yaşındaki kızı Fatma Yaren Çırak ise Balıkesir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımdan çıkamayan küçük Fatma dün hayatını kaybetti.
Küçük kızın cenazesi yakınları tarafından evlerine getirildi. Fatma Yaren Çırak, Bostancı Kabristanı’na defnedildi.
Göz yaşlarının sel olduğu cenazede konuşan baba Osman Çırak, “Başka canlar yanmasın. Her yıl alt geçit olmadığı için burada yuvalar sönüyor. Yetkililer daha kaç candan sonra tedbir alacak? Bu son olsun. Başka ailelerin yüreği yanmasın” şeklinde konuştu.
Dün mahalle sakinleri yağmura rağmen ana yol üzerinde toplanarak eylem yapmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<