Fabrika Yangını Kamerada

Bursa’da bin 600 işçinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki yangının ilk çıkış görüntüleri kameraya yansıdı. Yangın esnasında alevlerin yükseldiği ve dumanların gökyüzünü kapsadığı görüldü. Merkez Yıldırım ilçesinde...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 17:49
Fabrika Yangını Kamerada
Bursa’da bin 600 işçinin çalıştığı tekstil fabrikasındaki yangının ilk çıkış görüntüleri kameraya yansıdı. Yangın esnasında alevlerin yükseldiği ve dumanların gökyüzünü kapsadığı görüldü.
Merkez Yıldırım ilçesinde trafo patlaması sonucu başlayan yangın fabrikayı sarmıştı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın kontrol altına alınamadı. Bayram tatili olduğu için fabrikada sadece 3 güvenlik görevlisi ve bir amirin bulunduğu öğrenildi. Yangın haberini alan fabrika çalışanları olay yerine koştuğunda gözyaşlarını tutamadılar. 3 itfaiye eri ise dumandan zehirlendi.

YANGININ İLK ÇIKIŞ HALİ KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan trafo patlaması sonucunda çıkan yangını bir kişi cep telefonuyla görüntüledi. Yangın sebebiyle alevlerin yükseldiği ve gökyüzünü yoğun bir dumanın kapladığı görülüyor. Ayrıca yangının ilk çıkışında köy sakinlerinin de büyük bir panik yaşadığı kameraya yansıdı. Fabrika yanında bulunan meyve bahçeleri de yangından zarar gördü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<