banner359

Fabrikada korkutan yangın

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu.Yangın, saat 21.45 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde mutfak malzemesi üretimi yapan bir fabrikada çıktı. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın...

25 Haziran 2015 Perşembe 23:29
Fabrikada korkutan yangın
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu.
Yangın, saat 21.45 sıralarında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde mutfak malzemesi üretimi yapan bir fabrikada çıktı. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın depo kısmındaki elektik panosunda çıkan yangını fark eden işçiler, yangının daha da büyümesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdi ancak alevler bir anda bütün depoyu sardı.
İhbar üzerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri 10 itfaiye aracı ile hemen alevlere müdahale etti. Yangın, itfaiyenin 1 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın sırasında işçilerin paydosta olması yaralanma ve can kaybını önlerken, yangına müdahale ederken dumandan etkilenen 5 işçi hazır bekletilen ambulansta ayakta tedavi edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<