Garnizon Komutanının Eşini öldüren şahıs Yakalandı

İstanbul’da Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz’ın eşi Sultan Kaymaz’ı iki gün önce silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.İstanbul’da özel bir sürücü kursunun sahibi olan Sultan Kaymaz, sınav aracına...

09 Eylül 2014 Salı 15:34
Garnizon Komutanının Eşini öldüren şahıs Yakalandı
İstanbul’da Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz’ın eşi Sultan Kaymaz’ı iki gün önce silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.
İstanbul’da özel bir sürücü kursunun sahibi olan Sultan Kaymaz, sınav aracına bineceği sırada yanına gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Boynuna ve omzuna isabet eden kurşunlarla yaralanarak hastaneye kaldırılan Kaymaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan saldırgan Z.Y.’yi Yalova’ya bağlı Altınova ilçesinde yakaladı. Burada yapılan işlemlerin ardından, zanlı İstanbul’a götürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<