banner359

Gaspçı: "çekin Millet Yakışıklı Görsün"

Adana’da bir kişinin elindeki telefonu bıçak tehdidiyle gasp eden zanlılardan birinin basın mensuplarına, "Çekin millet yakışıklı görsün" demesi dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde...

31 Aralık 2014 Çarşamba 10:06
Gaspçı:
Adana’da bir kişinin elindeki telefonu bıçak tehdidiyle gasp eden zanlılardan birinin basın mensuplarına, "Çekin millet yakışıklı görsün" demesi dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet İ. (19), Özgür A. (18) ve L.G. (17) okuldan evine giden Kadir Çelikel’i durdurup cep telefonunu istedi. Kadir Çelikel telefonu vermeyince şahıslar bıçak çıkartıp "telefonu veremezsen seni öldürürüz" diye tehdit etti. Çelikel, bunun üzerine korkup telefonunu verdi. Gaspçılar telefonu aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Çelikel ise eve gidip ailesine olayı anlattı.
Çelikel’in babası polisi arayarak durumu bildirdi. Aile ile görüşen polis eşkalleri alıp etrafta yaptığı araştırmada 3 zanlıyı da yakaladı.
Kadir Çelikel yakalanan zanlıları teşhis etti. Zanlılardan yaşı küçük olan L.G. çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Diğer iki zanlı ise emniyette sorguya alındı. Zanlılar sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisinin kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, "Çekin millet bir yakışıklı görsün" demesi dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<