banner359

Gaspçı Polisle çatıştı

Bağcılar’da 4 şüpheli bankadan para çeken bir vatandaşın 50 bin lirasını gasp etti. Gaspçılardan 3’ü otomobille kaçarken araca yetişemeyen bir gaspçı polisle çatışmaya girince yaralı ele geçirildi. Olay sonrası yaşananlar bir vatandaşın...

28 Kasım 2014 Cuma 10:26
Gaspçı Polisle çatıştı
Bağcılar’da 4 şüpheli bankadan para çeken bir vatandaşın 50 bin lirasını gasp etti. Gaspçılardan 3’ü otomobille kaçarken araca yetişemeyen bir gaspçı polisle çatışmaya girince yaralı ele geçirildi. Olay sonrası yaşananlar bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi.
Olay, Bağcılar Dağyolu Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bankaya giden bir vatandaş 50 bin TL para çektikten sonra şubeden ayrıldı. Bu sırada kendisini takip eden 4 şüpheli, vatandaşın parasını gasp ettikten sonra kendilerini bekleyen yabancı plakalı bir otomobille kaçtı. Bu sırada kaçan otomobile yetişemeyen bir şüpheli, olaya denk gelen Güven Timleri tarafından durdurulmak istendi. ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheli polise ateş açtı. Bunun üzerine silahına davranan polis, şüpheliyi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Ardından olay yerine Yunus Tim Amirliği’nde görevli motorize polis ekipleri sevk edildi.

LİNÇ EDİLMEMESİ İÇİN BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI
Öte yandan, polis, gözaltına alınan şüphelinin olası bir linç girişimine karşı olay yerinden uzaklaştırdı. Önce hastaneye götürülen şüpheli daha sonra sorgulanmak üzere Bağcılar Polis Merkezi’ne götürüldü. Polis, yabancı plakalı araçla kayıplara karışan diğer 3 şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<