Gazi’de Silahlar Konuştu: 1 ölü

Gazi Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Gazi Mahallesi’nde dün gece başlayan gerginlik bu gece de sürdü. Yüzleri maskeli iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu....

01 Ağustos 2014 Cuma 08:49
Gazi’de Silahlar Konuştu: 1 ölü
Gazi Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.
Gazi Mahallesi’nde dün gece başlayan gerginlik bu gece de sürdü. Yüzleri maskeli iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. İki grup arasında silahların konuştuğu kavgada iş yerinden evine gittiği öğrenilen İbrahim Öksüz isimli genç kalbine gelen kurşunla yere yığıldı. Olay yerine gelen ambulansla ilk olarak Özel Gazi Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Öksüz ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği sırada hayatını kaybetti. Olayı duyan İbrahim Öksüz’ün aile yakınları Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi. İbrahim Öksüz’ün hayatını kaybettiğini öğrenen aile yakınları gözyaşları döktü.
Hayatını kaybeden İbrahim Öksüz’ün çatışma ortasında kaldığını ifade eden amca Satı Öksüz,” İki çatışmanın arasında kalıyor. İşten gelirken sol göğsünden vurulmuş. Kalbinden vurulmuş. İlk Gazi Hastanesine getiriyorlar. Yetiştiremiyorlar sonra buraya getiriyorlar. Kapıdan girerken de ölüyor. 16 yaşındaydı, kendisi benim yeğenim oluyor” diye konuştu. Oğlunun katilinin bulunmasını isteyen baba Arif Öksüz,” Oğlumun kanını istiyorum. Bu olayın sorumlusu kimse bulunsun. Katil kimse bulunsun. Başka da bir şey diyemiyorum” diye tepki gösterdi.
Silahlı çatışmada hayatını kaybeden İbrahim Öksüz’ün cansız bedeninin savcı tarafından yapılacak incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<