banner359

Gemlik’te FETÖ operasyonunda savcı gözaltına alındı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Cumhuriyet Savcısı Abdulhadi O. gözaltına alındı.HSYK 2. Dairesi, FETÖ’nün darbe teşebbüsünün ardından olağanüstü toplanarak, FETÖ üyesi hâkim ve savcılar hakkındaki...

12 Ağustos 2016 Cuma 19:21
Gemlik’te FETÖ operasyonunda savcı gözaltına alındı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Cumhuriyet Savcısı Abdulhadi O. gözaltına alındı.
HSYK 2. Dairesi, FETÖ’nün darbe teşebbüsünün ardından olağanüstü toplanarak, FETÖ üyesi hâkim ve savcılar hakkındaki müfettiş raporunu görüşmüş, adli yargıda çok sayıda hâkim ve savcıyı açığa almıştı. Açığa alınan isimlere de gözaltı kararı çıktı. Sabah saatlerinde Gemlik’te gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı Abdulhadi O., sorgulanmak üzere Bursa’ya götürüldü. Gemlik’e 2015 yılında tayin Abdulhadi O.’nun mahkemeye çıkarılıp çıkarılmadığı konusunda henüz bilgi verilmedi.
15 Temmuz sonrası Gemlik adliyesinde görev yapan Başsavcı Zekeriya B. ve Savcı Serkan N. açığa alınarak tutuklanmış, savcılar Yücel Y. ve Oğuzhan A. açığa alınmış, ismi açıklanmayan bir katipse FETÖ/PDY üyesi olmaktan tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<