banner359

Gemlik’te Uyuşturucu Ve Silah Ele Geçirildi

BURSA (İHA) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde polis ekiplerince yapılan baskınlarda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 6 kişi gözaltın alındı.Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin...

08 Ocak 2016 Cuma 22:54
Gemlik’te Uyuşturucu Ve Silah Ele Geçirildi
BURSA (İHA) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde polis ekiplerince yapılan baskınlarda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 6 kişi gözaltın alındı.
Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Kumla, Cumhuriyet Mahallesi ve Gemlik’te adreslere yaptığı baskınlarda, 4 adet tüfek, 1 adet tabanca, kullanıma ve satışa hazır halde çeşitli uyuşturucu maddeleri, çok sayıda fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı. Son dönemlerde farklı operasyonlarla çok sayıda yasa dışı madde ele geçiren Asayiş Büro’nun çalışmalarının aralıksız süreceği de kaydedildi. Gözaltındaki 6 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan ilk sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<