banner359

Genç adam kalp krizinden öldü

ORHANGAZİ’DE BİR FABRİKADA MÜŞTERİ KALİTE SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞAN 38 YAŞINDAKİ GENÇ ADAM EVİNDE GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ. GENÇ ADAMIN ÖLÜMÜ AİLESİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU.

08 Haziran 2020 Pazartesi 13:18
Genç adam kalp krizinden öldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir fabrikada kalite sorumlusu olarak çalışan 38 yaşındaki genç adam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç adamın ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Orhangazi’de bir fabrikada 9 yıldır çalışan Eyüp Tınmaz dün akşam evinde akşam yemeği sonrasında aniden fenalaştı. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan 38 yaşındaki genç adam burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eyüp Tınmaz’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 1 çocuk babası olan Eyüp Tınmaz’ın genç yaştaki ölümü eşi, ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<