banner359

Göçük Altında Can Pazarı

Sultangazi’de İSKİ’nin kazı çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Yarı beline kadar toprak altında kalan işçi, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Edinilen bilgilere göre olay, Zübeyde Hanım Mahallesi 1299 Sokak’ta...

28 Ekim 2014 Salı 14:37
Göçük Altında Can Pazarı
Sultangazi’de İSKİ’nin kazı çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Yarı beline kadar toprak altında kalan işçi, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Zübeyde Hanım Mahallesi 1299 Sokak’ta meydana geldi. Sokak içerisinde İSKİ’nin su borusu döşeme çalışması sırasında göçük yaşandı. Olayda Hasan Çetinkaya isimli işçi, göçük sonucu yarı beline kadar toprak altında kaldı. İşçiye ilk müdahaleyi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yaptı.
Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, işçiyi çıkartmak için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 1.5 saat çalışmanın sonucunda toprak altından çıkartılan işçi, hastaneye kaldırıldı.
Görgü tanığı bir kadın, “Dışarı çıkmıştım, baktım adam beline kadar toprağa gömülmüş. Komşular gördü itfaiyeyi aradı. İtfaiye geldi çıkartmaya çalışıyor” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<