banner359

Göz göre göre çarpıp kaçtı

Bursa’da 15 gün önce meydana gelen kazada çarptığı bisikletli temizlik işçisinin ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden firar eden sürücünün peşine düşen Bursa polisi adeta iğneyle kuyu kazdı. Aynı modelde 1350 otomobili kontrol...

01 Şubat 2017 Çarşamba 17:09
Göz göre göre çarpıp kaçtı

Bursa’da 15 gün önce meydana gelen kazada çarptığı bisikletli temizlik işçisinin ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden firar eden sürücünün peşine düşen Bursa polisi adeta iğneyle kuyu kazdı. Aynı modelde 1350 otomobili kontrol eden Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri firari sürücüyü Bulgaristan da bulup yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, 18 Ocak akşamı Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’nde meydana gelen kazada bir belediyede geçici temizlik işçisi olarak çalışan Ramazan Sağlık (34) bisikleti ile Ankara Caddesi üzerinde seyir halindeyken arkadan gelen plakası ve modeli tespit edilemeyen bir otomobilin çarpması neticesi kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olayın ardından harekete geçen Bursa polisi firari aracın peşine düştü.

Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis otomotiv uzmanlarıyla görüntülerin incelenmesinin ardından otomobilin marka ve modelini tespit etti. Aynı modelde 1350 adet otomobili mercek altına alan Gasp Büro ekipleri araç sahiplerini evlerine tek tek giderek otomobilleri uzman ekiplerle birlikte inceledi. Olaya karıştığı belirlenen 16 CKL plakalı otomobilin Kestel Sanayi Sitesinde tamir edildiği belirlendi. Araçta yapılan kriminal incelemede hayatını kaybeden belediye işçisinin kan ve kıl örneklerine rastlandı. Otomobilin sürücünün 39 yaşındaki Hasan K. olduğunu belirleyen ekipler şahsın Bulgaristan’a kaçtığını tespit etti. Yapılan görüşmelerin ardından Türkiye’ye dönmesi için ikna edilen Hasan K. teslim olduğu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldığı Küçükçekmece Adliyesince tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<