banner359

Gürültü Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da gürültü yüzünden çıkan kavgada 1 kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya...

25 Ekim 2015 Pazar 15:47
Gürültü Cinayetinin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Bursa’da gürültü yüzünden çıkan kavgada 1 kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, caddede alkol alan İ.A., K.Ö. ve Erdinç Kılıç (35) bir süre sonra gürültü yapmaya başladı. O sırada yoldan geçen Fatih ve Gökhan Ö., kardeşler gürültü yapan gençlerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Erdinç Kılıç, kalbinden bıçaklanarak yere yığıldı. 2 kardeş olayın ardından kaçarken, Erdinç Kılıç arkadaşlarının yardımıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 kardeş, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<