banner359

Hacı adaylarının pasaport kuyruğu

Bursa’da hac ve umreye gidecek vatandaşlar pasaport için emniyete akın ediyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, “Hac kuralarının çekilmesi ile halkımız pasaportlarını çıkarmak üzere emniyet pasaport...

23 Şubat 2018 Cuma 17:59
Hacı adaylarının pasaport kuyruğu

Bursa’da hac ve umreye gidecek vatandaşlar pasaport için emniyete akın ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, “Hac kuralarının çekilmesi ile halkımız pasaportlarını çıkarmak üzere emniyet pasaport şube birimlerine geliyor. Bunlara umre ve diğer yurt dışı seyahatleri eklenince yoğunluk oluşuyor. Diğer yerlerde yoğunluk olması üzerine halkımız Yenişehir’e geliyor. İlçe dışından ve diğer illerden vatandaşlarımız gelerek pasaport için bize müracaat ediyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve onları mağdur etmemek için mesai saatleri içinde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<