banner359

Ham metrol yüklü kamyon ele geçirildi

Hatay’ın Erzin ilçesinde içerisinde 20 ton ham petrol yüklü bir kamyon ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, saat 04.30 sıralarında Erzin Devlet Hastanesi mevkisinde lastikleri patlayan ve kasasından petrol sızan 16 DF 933 plakalı kamyonu terk...

26 Haziran 2015 Cuma 11:04
Ham metrol yüklü kamyon ele geçirildi
Hatay’ın Erzin ilçesinde içerisinde 20 ton ham petrol yüklü bir kamyon ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, saat 04.30 sıralarında Erzin Devlet Hastanesi mevkisinde lastikleri patlayan ve kasasından petrol sızan 16 DF 933 plakalı kamyonu terk eden 2 kişinin zeytinlik bahçesine kaçtığını gören vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri kamyonda iki bölmeden oluşan 20 tonluk tankta ham petrol bulunduğunu belirledi. Araçta ayrıca yükleme ve boşaltma esnasında kullanılan hortumlar da ele geçirildi.
Olay Yeri İnceleme Ekiplerince parmak izi çalışması yapıldıktan sonra ham petrol yüklü kamyon emniyet müdürlüğü bahçesine çekildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<