banner359

Hamile Kadına Fuhuş Yaptırmış !

Antalya’da yabancı ülkelerden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen çete çökertildi. 6 aylık hamile kadını da fuhşa zorlayan çete üyelerinden birinin tek bacağının olmayışı ve defalarca aynı suçtan gözaltına alınması...

27 Kasım 2014 Perşembe 10:46
Hamile Kadına Fuhuş Yaptırmış !
Antalya’da yabancı ülkelerden getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen çete çökertildi. 6 aylık hamile kadını da fuhşa zorlayan çete üyelerinden birinin tek bacağının olmayışı ve defalarca aynı suçtan gözaltına alınması dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, gelen bir ihbar üzerine belirledikleri adresleri 3 ay boyunca fiziki ve teknik takibe aldı. Antalya’da Lara, Kundu Güzeloba ve Çorum kent merkezindeki 21 ev 8 otomobile yapılan baskında 2 Gürcistan, 6 Moldovalı, 4 Özbek, 2 Kırgızistan uyruklu 14 kadın gözaltına alınmıştı. Fuhuşa teşvik ve aracılık ettiği iddia edilen G.A., Y.K., M.Ş., M.K., A.E., Ç.Ç., M.A.B., A.Ç., M.K., C.Ö., T.A.Y.G., H.T.’nin emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TEK BACAĞIYLA KADINLARA FUHUŞ YAPTIRDI
Sınır dışı edilen 4 kadından Moldovalı Natalia K’nın (32) 6 aylık hamile olduğu ve fuhuşa zorlandığı öğrenildi. Kadınları fuhuşa zorladıkları ve teşvik ettikleri öne sürülen 12 kişiden M.K’nin küçük yaşta geçirdiği bir trafik kazasında sağ bacağını kaybettiği öğrenildi. Tek bacağıyla kadınları fuhuşa zorlayan M.K’nin daha öncede aynı suçtan defalarca gözaltına alındığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<