banner359

Hasımlarını vuran kardeşler serbest kaldı

Bursa İnegöl 2. Osb'de Meydana Gelen Olayda Bir Kişiyi Önce Bıçakla, Silahla Daha Sonra Darp Ederek Vurarak Kaçan İki Şahis Jandarma Ekipleri Tarafından Kıskıvrak Yakalandı. Her İki Şahis Sağlık Kontrollerin Ardından İfadeler Alınmak Üzere Karakola Götürüldü. Adliyeye Sevk Edilen İki Kardeş Adli Kontrol Şartiyla Serbest Bırakıldı.

12 Eylül 2019 Perşembe 12:23
Hasımlarını vuran kardeşler serbest kaldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir kişiyi önce bıçak ve silahla yaralayıp, daha sonra darp ettikleri ileri sürülen iki kardeş, adlî kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gemlik ilçesinden İnegöl’de bulunan bir sunta fabrikasına kereste getiren ve aralarında daha önce husumet bulunan Ersin E. ile Erol Ş. fabrikanın girişinde karşı karşıya geldiler. Her ikili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iddiaya göre Ersin E. önce Erol Ş’yi bıçakladı, daha sonra silahla ayağından vurdu. Bununla da yetinmeyen şahıs Erol Ş’yi darp ederek olay yerinde geldiği kamyonetle kaçarak kayıplara karıştı.

Jandarma şahısların kullandığı aracı buldu. Ekipler, olaya karışan Ersin E. ve Arif E.’yi bir petrol istasyonunda kıskıvrak yakaladı. Yakalanan iki şahıs, çıkarıldıkları mahkemece adlî kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<