Hastane Tuvaletinde Cenin Bulundu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, görevliler hastane tuvaletinde 5 aylık cenin buldu. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire, bugün saat 10.30 sıralarında, acil serviste bulunan kadınlar tuvaletine girdiğinde cenin gördü....

25 Ekim 2014 Cumartesi 20:27
Hastane Tuvaletinde Cenin Bulundu
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, görevliler hastane tuvaletinde 5 aylık cenin buldu.
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire, bugün saat 10.30 sıralarında, acil serviste bulunan kadınlar tuvaletine girdiğinde cenin gördü. Durum, hastane polisine ve görevlilere bildirildi. Tuvaletten alınarak incelenen ceninin 5 aylık ve erkek olduğu tespit edildi. Cenin, üzerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ceninin kime ait olduğunun yapılacak DNA testiyle belirleneceği bildirildi. Konu ile ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hastane güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.
İlk yapılan araştırmada, hastaneye Cuma akşam saatlerinde mide ağrısı şikayeti ile başvuran daha sonra yapılan muayene sonucu hamilelik şüphesiyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 45 yaşındaki N.O.’ya ait olduğu ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<