banner359

Hava destekli silah operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bismil ilçesinde iki mahallede hava destekli operasyon düzenledi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca Bismil ilçesi Çeltikli ve Güroluk mahallelerinde, Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı’nın...

13 Mart 2015 Cuma 16:32
Hava destekli silah operasyonu
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bismil ilçesinde iki mahallede hava destekli operasyon düzenledi.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca Bismil ilçesi Çeltikli ve Güroluk mahallelerinde, Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile bu sabah saat 05.00’den itibaren hava destekli operasyon yapıldı. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, operasyonda çok sayıda silah ele geçirildiği bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, komando birlikleri ile zırhlı araçların desteğinde, İl Jandarma Komutanlığı bomba-mayın arama ve iz takip köpek unsurları, olay yeri inceleme timi ve adli kolluk ekipleriyle hava destekli adli arama yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: "Operasyonun yapıldığı güzergahta emniyet tedbirleri alınarak intikal edilmiş, tespit edilen 5 ev ve eklentide icra edilen arama faaliyeti neticesinde 1’i kadın 3 şüpheli, 1 adet 9 milimetre tabanca, 1 adet 7,65 milimetre tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 8 adet 9 milimetre fişek, 18 adet 7,65 mm fişek, 1 adet 9 milimetre tabanca şarjörü ele geçirildi."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<