Hayatını Kaybeden öğretmen Mesleğe Yeni Başlamış

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hanife Eryılmaz’ın mesleğe henüz 2 yıl önce başladığı ve Topaç İlköğretim Okulu’nda Ana Sınıfı Öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Nevşehir’de sabah saatlerinde...

27 Kasım 2014 Perşembe 12:49
Hayatını Kaybeden öğretmen Mesleğe Yeni Başlamış
Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hanife Eryılmaz’ın mesleğe henüz 2 yıl önce başladığı ve Topaç İlköğretim Okulu’nda Ana Sınıfı Öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.
Nevşehir’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında görev yaptığı okuluna gitmek için bindiği öğretmen servisinin yolcu otobüsü ile kaza yapması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Hanife Eryılmaz’dan (25) geriye sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı son fotoğraflar kaldı. Bekar olan Hanife Eryılmaz, okulda beraber görev yaptığı ve aynı kazadan yaralı olarak kurtulan diğer öğretmen arkadaşları ile birlikte çekindiği fotoğrafları kısa bir süre önce sosyal medyadan paylaşırken, hayatını kaybettiği kaza sırasında içerisinde olduğu servis minibüsünde çekilmiş fotoğrafı da paylaşması dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<