banner359

Hayırlı evlat(!): Annesini dövüp babasını bıçakladı

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir kişi annesini dövüp, babasını bıçakladı. Ünye İlçesi Yeşilkent Mahallesi’nde Arslan Y.(45), ev ve arazi yüzünden bir süredir anlaşmazlık yaşadığı annesi Hacer Y.(72) ve babası Ömer Y.(75) ile tartıştı....

07 Mart 2015 Cumartesi 20:12 2015-03-08 01:47:58
Hayırlı evlat(!): Annesini dövüp babasını bıçakladı

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir kişi annesini dövüp, babasını bıçakladı.
Ünye İlçesi Yeşilkent Mahallesi’nde Arslan Y.(45), ev ve arazi yüzünden bir süredir anlaşmazlık yaşadığı annesi Hacer Y.(72) ve babası Ömer Y.(75) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine önce annesi Hacer Y.’yi darp eden Aslan Y., ardından da babası Ömer Y.’yi darp edip bıçakladı.
Oğlu tarafından darp edilen anne ve bıçaklanan baba, ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Ömer Y.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Annesini darp eden ve babasını bıçakla yaralayan Aslan Y., jandarma tarafından gözaltına alınırken, zanlının sorgusu sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 08.03.2015 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<