Helallik Isteyip Kendini Astı

Adana’da kuzenleri ile 2 yıldır para meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşayan bir kişi, eşini telefonla arayıp, "Hakkınızı helal edin kendimi öldüreceğim" dedikten sonra kendini ağaca asarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam...

27 Kasım 2014 Perşembe 12:12
Helallik Isteyip Kendini Astı
Adana’da kuzenleri ile 2 yıldır para meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşayan bir kişi, eşini telefonla arayıp, "Hakkınızı helal edin kendimi öldüreceğim" dedikten sonra kendini ağaca asarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, olay Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Bülent Oktay Tümer (39) 2 yıl önce kuzenleri ile birlikte Hacılar Mahallesi’nde ortaklaşa bir petrol istasyonu açtı. Ancak Tümer kuzenleri ile anlaşamayarak ortaklıktan vazgeçip parasını istedi. Ancak ortaklık bozulduktan sonra alacağını bir türlü tahsil edemedi. Bu nedenle Tümer’in psikolojisi bozuldu. Dün akşamüzeri de yine kuzenlerinin yanına gidip ortaklıktan doğan alacağını istedi ancak kuzenleri alacağı olmadığını ileri sürerek para vermedi. Bunun üzerine otomobiline binen Tümer eşi Emine Esen Tümer’i (35) arayıp, "Hakkınızı helal edin ben kendimi öldüreceğim" diyerek telefonu kapattı. Bunun üzerine eşi Tümer hemen 155 polis imdat hattını arayarak "Eşim beni telefonla aradı intihar edeceğini söyledi" dedi. Polis Tümer’e eşinin nerede olabileceğini sorup Tümer’in verdiği adresleri araştırmaya gitti. Polis yaptığı araştırmada Akkuyu TOKİ’lerine yakın bir yerde terk edilmiş halde bir otomobil buldu. Hemen Emine Esen Tümer’i arayarak otomobilin cinsini ve plakasını söyleyip eşine ait olup olmadığını soruldu. Kadın otomobilin eşine ait olduğunu söyledi. Polis bunun üzerine Tümer’in uzağı gidememiş olabileceğini düşünerek eşinden telefon numarasını aldı.

POLİS TELEFON SESİNE GİTTİ ŞOK OLDU
Polis otomobilin yanından verilen telefon numarasını aradı. Ancak telefonu uzun süre çaldırmasına rağmen kimse açmadı. Polis telefonu tekrar arayıp sesin nereden geldiğini belirlemeye çalıştı. Polis bir süre sonra telefon sesinin ormanlık alandan geldiğini belirleyerek o yöne doğru gitti. Polis Bülent Oktay Tümer’in ismini söyleyerek telefon sesine doğru yaklaştı, ancak kimse ses vermedi. Polis sese daha da yaklaştığında Tümer’i ağaca asılı halde bularak şok oldu. Polis hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tümer’i kontrol ettiğinde hayatta olmadığını belirledi. Polis Tümer’in eşini telefonla arayıp eşinin hayatta olmadığını söyleyerek en zor görevini yaptı. Tümer’in cansız bedeni ise gerekli işlemler yapıldıktan sonra otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<