Hırsızlar çocukların kumbaradaki geleceğini çaldı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişiler, ev sahibinin çocuklarının eğitimi için kumbarada biriktirdiği 4 bin lira ile çok sayıda ziynet eşyasını çalıp kaçtı.Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Hüdavendigar...

21 Ekim 2016 Cuma 12:02
Hırsızlar çocukların kumbaradaki geleceğini çaldı
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir eve giren kimliği belirsiz kişiler, ev sahibinin çocuklarının eğitimi için kumbarada biriktirdiği 4 bin lira ile çok sayıda ziynet eşyasını çalıp kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi’nde gerçekleşti. R.A.’nın evine gece yarısı balkon kapısından giren kimliği belirsiz şahıslar, ev ahalisi uyuduğu sırada yatak odasında bulunan çekmeceden 2 adet altın küpe, 1 adet altın künye, 1 adet yarım altın, 1 adet altın kaplama saat ile R.A.’nın çocuklarının eğitim masrafları için kumbarada biriktirdiği 4 bin lira ile 300 doları çalıp kaçtı. R.A.’nın ihbarı üzerine harekete polisin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<