banner359

Hırsızlar Girdikleri Evi Yaktı

Adana’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken evi hırsızların yaktığı ileri sürüldü. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Sinan Bayhan eşi...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 14:12
Hırsızlar Girdikleri Evi Yaktı
Adana’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken evi hırsızların yaktığı ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Sinan Bayhan eşi ve iki engelli çocuğunu alarak Ramazan Bayramı’nda memleketi Niğde’nin Çamardı ilçesine gitti. İki katlı evin ikinci katında oturan Bayhan ailesi evde yokken bugün öğle saatlerinde evde yangın çıktı. Bunun üzerine komşusu Ahmet Çalışkan (68) polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ancak evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Bu arada komşuları eve hırsız girdiğini ve yangını hırsızların çıkarmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine evde hırsızlık ve gasp ekipleri de inceleme yapmaya başladı.
Ahmet Çalışkan, birden patlama sesi duyduğunu dışarı çıktığında komşusunun evinin yandığını gördüğünü itfaiyeye haber verdiğini daha sonra yangının söndürüldüğünü belirterek, "Hırsız görmedim ama onlar yapmış olabilir" dedi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<