banner359

Hırsızlık için girdi, kasada duran kadını defalarca bıçakladı

Ankara’da bir markette kasada duran kadını 9 yerinden bıçaklayan hırsız, kasadaki bütün parayı alarak kayıplara karıştı. Olay, saat 15.30 sıralarında Etimesgut’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bazı vergi işlerini halletmek için...

19 Şubat 2015 Perşembe 00:00
Hırsızlık için girdi, kasada duran kadını defalarca bıçakladı
Ankara’da bir markette kasada duran kadını 9 yerinden bıçaklayan hırsız, kasadaki bütün parayı alarak kayıplara karıştı.
Olay, saat 15.30 sıralarında Etimesgut’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bazı vergi işlerini halletmek için marketi yengesi Fatma Zorlu’ya emanet eden Taner Zorlu, sahip oldukları diğer markette bulunan abisi Sacettin Zorlu’dan, markette yalnız olan yengesine göz kulak olmasını istedi.
Taner Zorlu marketten ayrıldıktan sonra, hırsızlık zanlısı markete aralıklarla alışveriş bahanesiyle girip çıkarak keşif yaptı. Zanlı, markete son girişinde, kasada duran Zorlu’dan daha önceden fark ettiği, marketin arka kısmında bulunan ılık sulardan istedi. Zorlu suyu almak için marketin arka tarafına gitti. Durumu fırsat bilen hırsızlık zanlısı, Zorlu’yu marketin arkada tarafında sıkıştırarak, çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ardından kasaya yönelen zanlı, kasadaki paraları toplamaya başladı. Tam o sırada, Zorlu’nun tekrar toparlanarak ayağa kalkmaya çalıştığını gören zanlı, geri dönerek yaralı kadını defalarca daha bıçakladı. Saldırgan, Zorlu’nun yere yığılması üzerine yeniden kasaya yöneldi. Zanlının kasadaki paraları toplamaya çalıştığı sırada, Zorlu son bir gayretle kendini tekrar marketten dışarı atmaya çalıştı. Yaralı kadın, marketten çıkmaya çalıştığı sırada fark edildiğini anlayınca, tezgahları zanlının önüne iterek zaman kazandı. Tezgahlara takılarak düşen hırsızlık zanlısı panik yaptı ve yere saçılan paraları toplayarak marketten çıkıp hızla uzaklaştı.
Olay anında diğer markette bulunan Sacettin Zorlu, yengesinin bulunduğu markette yaşanan olayları güvenlik kamerasından fark etti. Bunun üzerine, diğer markete doğru koşmaya başlayan Sacettin Zorlu, yolda yengesini bıçaklayan hırsızla karşılaştı ve zanlıyı kovalamaya başladı. Hırsızlık zanlısı, kısa süreli kovalamacanın ardından kendisini bekleyen bir otomobile binerek uzaklaştı.
Olayı gören vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, 9 yerinden bıçaklanan Fatma Zorlu’nun ilk müdahalesini olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralı kadın, ambulansa alınarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polis ekipleri, olay yerindeki incelemeleri sırasında suç aleti olan bıçağı buldu. Olayın yaşandığı marketin güvenlik kamerası görüntülerini de alan polis ekipleri, kayıplara karışan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Ameliyata alınan Fatma Zorlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<