Hocalı Katliamına lanet okundu

Kadıköy’de binlerce kişi, ‘Hocalı Katliamına Lanet Mitingi’nde bir araya geldi. Hocalı katliamı, Kadıköy’de düzenlenen bir mitingle lanetlendi. Turancı Hareket Platformu tarafından organize edilen mitinge binlerce kişi katıldı. Yürüyüş...

22 Şubat 2015 Pazar 17:42
Hocalı Katliamına lanet okundu
Kadıköy’de binlerce kişi, ‘Hocalı Katliamına Lanet Mitingi’nde bir araya geldi.
Hocalı katliamı, Kadıköy’de düzenlenen bir mitingle lanetlendi. Turancı Hareket Platformu tarafından organize edilen mitinge binlerce kişi katıldı. Yürüyüş yapan grup, ellerinde pankartlarla ve büyük Türk bayrakları ile Kadıköy meydanına kadar yürüdü.
Kadıköy meydanında bir açıklama yapan Turancı Hareket Platformu Genel Başkanı Hasan Kocabey, “Dünya tarihinde daha dün sayılan bu tarih unutulmayacak, unutturmayacağız. Tarihin görüp görebileceği en büyük vahşetlerden birisi tam da bu tarihte yaşandı. Tamamen insanlık dışı bir vahşet ile karşı karşıya kalan ve yalnız bırakılan Azerbaycan Türklerinin yaşadıklarının tarifi öylesine zor ki” dedi.
Azerbaycan Milletvekili Sabir Rustemanlı da Hocalı katliamını kınayarak, mitinge gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Grup, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dağıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<