banner359

İftardan döndüğünde soyulduğunu fark etti

Bursa’da iftar için misafirliğe giden bir kişi, gece evine döndüğünde 50 bin liralık altınlarının çalındığını fark etti.Edinilen bilgiye göre Nilüfer ilçesinde iftar için evden çıkan A.E., gece 01.00 sıralarında eve döndüğünde...

03 Haziran 2017 Cumartesi 12:21
İftardan döndüğünde soyulduğunu fark etti

Bursa’da iftar için misafirliğe giden bir kişi, gece evine döndüğünde 50 bin liralık altınlarının çalındığını fark etti.

Edinilen bilgiye göre Nilüfer ilçesinde iftar için evden çıkan A.E., gece 01.00 sıralarında eve döndüğünde yatak odasının dağıldığını fark etti. Hemen altınların olduğu çekmeceye bakan A.E., 120 adet çeyrek altın, iki adet kelepçeli altın bilezik, altın taşlı bilezik ve içinde 300 lira bulunan kumbaranın yerinde olmadığını gördü. Polis merkezine giden A.E. birikimlerini çalan hırsız ya da hırsızların biran önce yakalanmasını istedi.

Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<