banner359

İmamın evi soyuldu

Bursa’nın İznik ilçesinde imamın evine giren hırsız ya da hırsızlar, bir altın bilezik ile 2 bin TL nakit çaldı.Olay, Yeşilcami Mahallesi Boncuk Sokak’ta meydana geldi. Topkapı Camii imamı Ş.Ş.’nin evde olmadığı sırada dış kapıyı...

07 Aralık 2016 Çarşamba 21:03
İmamın evi soyuldu
Bursa’nın İznik ilçesinde imamın evine giren hırsız ya da hırsızlar, bir altın bilezik ile 2 bin TL nakit çaldı.
Olay, Yeşilcami Mahallesi Boncuk Sokak’ta meydana geldi. Topkapı Camii imamı Ş.Ş.’nin evde olmadığı sırada dış kapıyı zorlayarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, evde bulunan bir altın bilezik ve 2 bin TL nakit parayı alarak kaçtı. Akşam saatlerinde eve gelen imam Ş.Ş., evin içerisinde bazı eşyaların dağınık olduğunu, bilezik ve paraların yerinde olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, evin içerisinde ayak izleri tespit etti. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<