İnegöl’de denetimler sıklaştırıldı

BURSA İNEGÖL’DE ARTAN VAKALARIN ARDINDAN TEDBİRLER ÜST SEVİYE ÇIKARILDI. İNEGÖL EMNİYETİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ ÜZERİNDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ. YAPILAN DENETİMLERDE OTOBÜSLERİN KURALLARA UYDUĞU GÖZLENDİ. ANCAK SOKAKTA GEZENLERE İSE POLİS GÖRÜNCE ÇENE ALTINDAKİ MASKELERİNİ YÜZLERİNE ÇEKTİĞİ DİKKATLERDEN KAÇMADI.

04 Ağustos 2020 Salı 14:51 2020-08-04 16:46:30
İnegöl’de denetimler sıklaştırıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde vak’aların artmasının ardından denetimler sıklaştırıldı. Emniyet özel halk otobüsleri üzerinde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde otobüslerin kurallara uyduğu gözlendi. Ancak sokakta gezenlerin ise polisi görünce çene altındaki maskelerini yüzlerine çektiği görüldü.

banner380

Korona virüsle mücadele sürüyor. Normalleşme sonrası İnegöl’de vak’a sayıları resmen tavan yaptı. Polisler denetimlerini sıklaştırdı. Halk otobüsleri tek tek durdurularak kontrol edildi. Sürücü ve yolcuları ekipler tarafından sosyal mesafe ve maske konusunda ikaz edildi. Denetimlerde otobüslerin kurallara uyduğu görüldü. Yoldan geçenlerin bir çoğunun maskesinin çenesine takması veya hiç maske kullanmaması kameraya takıldı. Polisler maskesiz gezen bir kişiye işlem yaptı. Bazı vatandaşlar ise polisleri görünce maskelerini yüzlerine çekti.

Son Güncelleme: 04.08.2020 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<