banner359

İnegöl’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm ekipler ilçenin farklı noktalarında sabit ve seyir halinde uygulamalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Son yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.Kom...

08 Nisan 2019 Pazartesi 10:51
İnegöl’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm ekipler ilçenin farklı noktalarında sabit ve seyir halinde uygulamalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Son yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Kom ekipleri tarafından şüphe üzerinde durdurulan araçlarda yapılan aramalar sonrası şahısların iş yerinde de aramalar yapıldı. Aramalarda 2 adet ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para ele geçirildi. Ayrıca İnegöl’de göreve başlayan bekçiler de şüphelendikleri şahıslar üzerinde yaptıkları uygulamada çok sayıda bıçak ele geçirdi. Olaylarla ilgili emniyet ekipleri tarafından 9 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<