banner359

İnegöl-Domaniç Yolu Kara Teslim

20 Nisan 2019 Cumartesi 15:39 2019-04-20 16:58:32
İnegöl-Domaniç Yolu Kara Teslim

İnegöl'ün yüksek kesimlerine kar ve dolu yağarken, şehir merkezinde ise soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor. Özellik İnegöl-Domaniç yolunu kullanan sürücüler zaman zaman yollarda mahsur kalırken, yardımlarına jandarma ve Karayolları ekipleri yetişiyor.

Son günlerde kar ve soğuk hava hemen hemen yurdun bir çok bölgesine etkili oluyor. Şehir merkezlerinde yağmur ve dondurucu hava hakim olurken, yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı var. Bursa’nın İnegöl ilçesinin kırsal mahallelerine iki gündür kar ve yer yer dolu yağıyor. Bursa-Ankara yolunun Mezitler bölgesinde zaman zaman kar yağışı görülürken, yollarda herhangi bir sıkıntı yok. İnegöl-Domaniç yolunu kullanan sürücüler zor anlar yaşıyor. Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle yollar kapanma noktasına geliyor. Uzun araç kuyrukların oluştuğu bölgede vatandaşların yardımına jandarma, Karayolları ve oto kurtarma ekipleri yetişiyor.

Son Güncelleme: 20.04.2019 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<