banner359

İş bulma vaadiyle genç kızları dolandırdı

Bursa’da, kendisini müteahhit olarak tanıtıp, işe sokma vaadiyle buluştuğu genç kızların cep telefonlarını gasp eden zanlı yakalandı.İddiaya göre, 22 yaşındaki M.A. telefonla rastgele aradığı kişilere kendisini müteahhit olarak tanıttı....

19 Ağustos 2016 Cuma 12:07
İş bulma vaadiyle genç kızları dolandırdı
Bursa’da, kendisini müteahhit olarak tanıtıp, işe sokma vaadiyle buluştuğu genç kızların cep telefonlarını gasp eden zanlı yakalandı.
İddiaya göre, 22 yaşındaki M.A. telefonla rastgele aradığı kişilere kendisini müteahhit olarak tanıttı. Eleman aradıklarını söyleyen M.A., işe sokma vaadiyle 3 genç kızla buluştuğunda, cep telefonlarını gasp etti. M.A. mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen polis tarafından yakalandı.
Kendini polis olarak tanıtan 31 yaşındaki Şeref D. ise Tokat’ta ikamet eden bir vatandaşa, banka hesabının terör örgütü üyeleri tarafından ele geçirildiğini söyledi. Şeref D. bu konuyla ilgili soruşturma yürüttüklerini belirterek, vatandaştan bankada bulunan paralarını vereceği hesaba yatırmasını istedi. Bunun üzerine paniğe kapılan vatandaş, bankadaki 50 bin lirasını çekerek dolandırıcının bildirdiği hesaba yatırdı. Daha önceden de araması bulunan Şeref D., hesabına yatırılan parayı çekerken polis tarafından yakalandı.
Her iki olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<