İskeleden düşen işçi kurtarılamadı

Orhangazi’de Bir Fabrikada 3 Metre Yükseklikteki Bir İskelede Duvar Kırma Çalişmasi Yaparken Dengesini Kaybedip Düşen Ve Ağır Yaralanan Bir İşçi Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

13 Kasım 2019 Çarşamba 15:40
İskeleden düşen işçi kurtarılamadı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, bir fabrikada 3 metre yükseklikteki iskeleden düşen işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

banner380

Olay öğlen saatlerinde Orhangazi’de faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, fabrikada taşeron işçi olarak çalıştığı belirlenen Metin Altun (51), iskelede duvar kırma çalışması yaparken, yaklaşık 3 metre yükseklikten dengesini kaybedip yere düşerek ağır yaralandı. Yaralı işçi ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz işçi burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Hayatını kaybeden Metin Altun’un cenazesi Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<