İskenderun’u sel vurdu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde şiddetli yağışın neden olduğu sel hayatı felç etti. Yollar göle dönerken, otobanda göçük yaşandı.İskenderun-Adana otoban yolunda göçük yaşandı, yollar göle döndü. Yaşanan afet sonrası İskenderun-Adana...

26 Haziran 2015 Cuma 14:18
İskenderun’u sel vurdu
Hatay’ın İskenderun ilçesinde şiddetli yağışın neden olduğu sel hayatı felç etti. Yollar göle dönerken, otobanda göçük yaşandı.
İskenderun-Adana otoban yolunda göçük yaşandı, yollar göle döndü. Yaşanan afet sonrası İskenderun-Adana istikameti ulaşıma kapanırken E -5 karayolunda araç kuyruğu yaklaşık 5 kilometreye ulaştı. Şehirler arası yolcu otobüsleri, TIR şoförleri ve birçok vatandaş ile cenaze taşıyan bir cenaze aracı yollarda mahsur kaldı. Cenaze aracı Hatay Büyükşehir Belediyesine ait kepçeyle yoldan çıkartıldı. Sarıseki mahallesinde birçok fabrika sular altında kaldı. İşçiler fabrikadan dışarı çıkamazken park halinde bulunan çok sayıda araç sular altında kaldı. Bölgeye çok sayıda AFAD ekibi ile çevre beldelerden iş makinesi ve ambulanslar sevk edildi.
Saatlerce araç kuyruğunda bekleyen vatandaşlar yetkililere karşı tepkilerini dile getirdi. Şehirler arası yolcu otobüslerinde mahsur kalan birçok yolcu valizlerini alıp halk otobüslerine bindi.
İskenderun-Adana istikametinin hâlâ trafiğe kapalı olduğu yolu açmak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<