banner359

İstanbul Lodosa Teslim

Mega kent İstanbul soğuk ve yağışlı havaya teslim oldu. Kentte bazı deniz ve hava yolu seferleri iptal edilirken, Beykoz sahilinde rüzgara karşı koyamayan bir tekne battı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli lodos vatandaşlara...

29 Aralık 2014 Pazartesi 11:36
İstanbul Lodosa Teslim
Mega kent İstanbul soğuk ve yağışlı havaya teslim oldu. Kentte bazı deniz ve hava yolu seferleri iptal edilirken, Beykoz sahilinde rüzgara karşı koyamayan bir tekne battı.
Sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Beykoz’da şiddetli fırtına nedeniyle bir tekne battı. İstanbul’u sabah saatlerinde etkisi altına alan şiddetli fırtına, Beykoz sahilindeki tekneleri adete savurdu. Beykoz Yalıköy’de şiddetli rüzgara karşı koyamayan bir tekne battı. Fırtına nedeniyle batan tekneye müdahale edilemedi. Teknenin çıkarılması için fırtınanın durması bekleniyor.
Mehmet Ali Ayşıp, “Aldığı sudan dolayı battı. Akşama fırtına dinerse kurtarma çalışması yapılacak” dedi
Şiddetli fırtına bölgede etkisini sürdürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<