banner359

İstanbul’da feci kaza: Yaralılar var !

Sarıyer’de bir İETT otobüsü, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında otobüsün altında kaldığı belirtilen iki kişiyi kurtarmak için çalışma başlatıldı. Kaza, Sarıyer Arabayolu Caddesi üzerinde meydana...

23 Şubat 2015 Pazartesi 15:50
İstanbul’da feci kaza: Yaralılar var !
Sarıyer’de bir İETT otobüsü, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında otobüsün altında kaldığı belirtilen iki kişiyi kurtarmak için çalışma başlatıldı.
Kaza, Sarıyer Arabayolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maslak-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsü, karşı yönden gelen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında biri çocuk iki kişinin otobüsün altında kaldığı belirtildi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, otobüsün altında kalan iki kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<