İstanbul’da Iki Kardeş Birden Boğuldu

İstanbul Sarıyer’de ikisi kardeş dört gencin deniz keyfi ölümle bitti. Dalgalara kapılan iki kardeş boğularak hayatını kaybetti. Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda dört kişi serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra dalgalara kapılan gençlerden...

15 Ağustos 2014 Cuma 16:06
İstanbul’da Iki Kardeş Birden Boğuldu
İstanbul Sarıyer’de ikisi kardeş dört gencin deniz keyfi ölümle bitti. Dalgalara kapılan iki kardeş boğularak hayatını kaybetti.
Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda dört kişi serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra dalgalara kapılan gençlerden ikisi denizde kaybolurken, diğer iki kişi ise çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla denizden çıkartıldı. Olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma sualtı arama kurtarma ekipleri çağrıldı.
Denizde kaybolan Ferhat ve Serhat Göktürk kardeşlerden birinin cesedi arama kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkartılarak, ambulansla Sarıyer Devlet hastanesi’ne götürüldü. Arama kurtarma ekipleri, bir süre sonra kaybolan diğer kardeşin cesedine ulaştı.
Plajda bulunan bir vatandaş, gençleri uyardıklarını belirterek, “Gitmeyin, tehlikeli dediler. Ama onlar dinlemedi. İki kişi kurtuldu. Daha ileriye açıldıkları için diğer ikisini kurtaramadık” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<