İstanbul’da "yüksek Gerilim"li Patlama

Ümraniye’de bir inşaata beton döken vincin elektrik telleri arasına girmesiyle yüksek gerilim hattında patlama meydana geldi. Mahallelinin büyük panik yaşadığı patlamada bir kişi yaralandı. Olay, Ümraniye Site Mahallesi Kurban Sokak’ta...

24 Ağustos 2014 Pazar 13:09
İstanbul’da
Ümraniye’de bir inşaata beton döken vincin elektrik telleri arasına girmesiyle yüksek gerilim hattında patlama meydana geldi. Mahallelinin büyük panik yaşadığı patlamada bir kişi yaralandı.
Olay, Ümraniye Site Mahallesi Kurban Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir inşaata beton döken vinç, yüksek gerilin hattındaki elektrik tellerine takıldı. Aracın tellere takılmasıyla yüksek gerilim hattında büyük bir patlama meydana geldi. Tellere takılan vincin tekerinin patlamasıyla sürücü araçtan atladı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Patlama sesini duyan mahalleli ise sokağa döküldü. Panik halinde evlerinden dışarı çıkan bazı vatandaşlar baygınlık geçirdi. Çocukların korkudan gözyaşı döktüğü olayda bir kişi yaralandı. Patlamanın yaşandığı mahallede bulunan bazı evlerde ise maddi hasar meydana geldi.
Olay anında paniğe kapılıp kendisini dışarı atan bir vatandaş, “Birden bire trafolardan ateş çıkmaya başladı. Bomba patlaması gibi bir patlama oldu. Evler zarar gördü. Patlama üç kez peş peşe oldu. Kendimizi dışarı attık” dedi.
Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<