banner359

İstiklal Caddesi’nde "bomba" Paniği

İstiklal Caddesi’nde unutulan bir çanta paniğe neden oldu. Şüpheli çanta nedeniyle tramvay seferleri durdurulurken, caddede geniş güvenlik önlemi alındı. Alınan bilgiye göre, Galatarasay Meydanı’nda bulunan heykelin altına bırakılan bir...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 13:05
İstiklal Caddesi’nde
İstiklal Caddesi’nde unutulan bir çanta paniğe neden oldu. Şüpheli çanta nedeniyle tramvay seferleri durdurulurken, caddede geniş güvenlik önlemi alındı.
Alınan bilgiye göre, Galatarasay Meydanı’nda bulunan heykelin altına bırakılan bir çanta paniğe neden oldu. Polis ekipleri çantanın bulunduğu alanı emniyet şeridiyle kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı. Yaya trafiği kontrollü olarak sağlanırken, tramvay seferleri de bir süreliğine durduruldu. Polis, çantanın incelenmesi için uzman ekibe haber verdi. Ancak bu sırada çantanın sahibi olay yerine geldi. Polisle konuşan bir genç, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Çantasını alan genç, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından caddedeki emniyet şeridi kaldırıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<