İtalya Onu Konuşuyor

Galatasaray’ın İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yollarını ayırması İtalyan spor basınında geniş yer buldu. İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Prandelli’nin kovulmasıyla ilgili haberi, "Prandelli’nin...

28 Kasım 2014 Cuma 17:00
İtalya Onu Konuşuyor
Galatasaray’ın İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yollarını ayırması İtalyan spor basınında geniş yer buldu.
İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Prandelli’nin kovulmasıyla ilgili haberi, "Prandelli’nin kara yılı; milli takım eski teknik direktörünü Galatasaray da yolladı" başlığıyla verirken, "Bir haftadır rüzgar terse esiyordu. Yönetim kurulu 4 saat süren toplantının ardından Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Prandelli ise kovulduğunu ancak antrenman sonrası televizyondan öğrendi. Dünya Kupası ardından ikinci çöküş" ifadesini kullandı.
Corriere dello Sport ise "Prandelli - Galatasaray bitti" başlığıyla verirken Dünya Kupası sonrası yeniden çıkış arayan Prandelli’nin Mancini’nin gelecek puslu havayı öngörerek bıraktığı Galatasaray’ı çok iyi analiz edemeden kabul ettiğini yazdı. Gazete sarı-kırmızılıların Drogba gibi üst düzey bir oyuncusunu kaybetmesine rağmen Sneijder’i elinde tuttuğunu belirtti ancak çözüm olması gereken Hollandalı yıldızın probleme dönüştüğünü ifade etti. Corriere dello Sport, Prandelli’nin sözleşmesinde İtalya Futbol Federasyon’u ile olan sözleşmesindeki gibi herhangi bir tazminat olmadığını da belirtti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<