banner359

Izgara ustası evinde ölü bulundu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.Orhangazi’de bir işletmede ızgara ustası olarak çalışan Arif Doğan (54), mesaiye gitmeyince, mesai arkadaşları kendisini merak etti. Arkadaşları, eşinden ayrıldığı ve yalnız...

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:14
Izgara ustası evinde ölü bulundu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.

Orhangazi’de bir işletmede ızgara ustası olarak çalışan Arif Doğan (54), mesaiye gitmeyince, mesai arkadaşları kendisini merak etti. Arkadaşları, eşinden ayrıldığı ve yalnız yaşadığı belirlenen Arif Doğan’ın Arapzade Mahallesi’ndeki evine gitti. Telefonlara da cevap vermeyen Arif Doğan’a ulaşamayan işyeri çalışanları daha sonra ağabeyine durumu haber verdi. Kapıyı açan ağabeyi, Arif Doğan’ı odasında hareketsiz halde buldu. Eve gelen 112 ekibi şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Beyin kanamasından öldüğü tahmin edilen ızgara ustasının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<