Jandarma AVM’de bulunan cüzdanı sahibine ulaştırdı

GEBZE-ORHANGAZİ-İZMİR OTOYOLU ÜZERİNDEKİ BİR AVM’DE KAHVE İÇTİKTEN SONRA CÜZDANINI DÜŞÜREN BİR VATANDAŞIN CÜZDANINI AVM ÇALIŞANI ORHANGAZİ JANDARMA KOMUTANLIĞINA BİLDİRDİ. ORHANGAZİ JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ İSE CÜZDAN İÇİNDEKİ KART BİLGİLERİNDEN YOLA ÇIKARAK SAHİBİNİ BULARAK CÜZDANI TESLİM ETTİ.

17 Eylül 2020 Perşembe 17:27
Jandarma AVM’de bulunan cüzdanı sahibine ulaştırdı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, bir vatandaşın otoyol üzerindeki AVM’de unuttuğu cüzdanı, jandarma tarafından kendisine ulaştırıldı.

banner380

Olay, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Orhangazi kavşağı yakınlarındaki bir Alışveriş Merkezinde meydana geldi. Musa Aydemir isimli 65 yaşındaki vatandaş, Yalova’dan Bursa’ya giderken, AVM’de mola verdi. Buradaki bir kafede kahve içen Musa Aydemir, burada hesabı ödedikten sonra cüzdanını AVM’de düşürdü. AVM çalışanları tarafından bulunan cüzdan Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Cüzdan içindeki kart bilgilerinden yola çıkan jandarma ekipleri, cüzdanın Musa Aydemir’e ait olduğunu belirledi. İçinde bir miktar Türk parası ile bir miktar da avro bulunan cüzdan Orhangazi Jandarma Komutanlığına gelen sahibine teslim edildi.

Hem AVM personeline, hem de Jandarma ekiplerine teşekkür eden Musa Aydemir, “İyi ki böyle güzel insanlarımız, devletimiz, milletimiz, jandarmamız var" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<